Nieuws

  Wandbekleding


  Met muurbekleding kunt u uw interieur een persoonlijke uitstraling geven. Zo kiest u zelf de stijl en de kleur die bij een bepaalde ruimte past; een keuze waar P.T.K. Decor u graag bij helpt.

   

  Mensen grijpen steeds vaker terug naar de mooie dingen van weleer. Behangpapier sluit perfect aan bij deze trend. Het doet immers muren spreken en kan een sfeer scheppen die met verf moeilijk benaderd kan worden. Behangpapier, als accent of met een opvallend design, is dan ook niet meer weg te denken uit de huidige interieurtrends.

   


  Naast behangpapier kunt u ook kiezen voor het creren van een magnetische wand. Hiervoor kunt u gebruik maken van wandbekleding met fijne metalen deeltjes, die ervoor zorgen dat magneten aan de wand blijven kleven. Deze wandbekleding kan worden afgewerkt met bordenverf of volgens de laatste nieuwe trend: "whiteboardafwerking". Dankzij deze afwerking krijgt u een mooie n functionele wand.

   

  Naast behangpapier en magnetische wandbekleding plaatsen wij tevens alle mogelijke renovatievliezen, structuurbekledingen, enzovoort. Of wat denkt u van een kamerbrede foto op canvas gedrukt, welke naadloos tegen uw wand geplaatst wordt? Bij P.T.K. Decor is alles mogelijk!

   

  Patrick Greunlinx
  0476/50 49 97
  patrick@ptkdecor.be
  Roel Mertens
  0478/74 48 06
  roel@ptkdecor.be
  Kromstraat 49, 2491 Olmen
  Tel. 011/75 06 78 - Fax. 011/75 06 79
  info@ptkdecor.be