Nieuws

  Schilderwerken buiten


  P.T.K. Decor realiseerde reeds verschillende soorten buitenschilderprojecten, van rijhuizen tot villa's en bedrijfsgebouwen. Zowel klassieke als hypermoderne projecten verzorgen wij in een minimum van tijd, bij nieuwbouw en renovatie. Ook voorzien we u steeds van gepast advies wat betreft de levensduur en de bescherming van de ondergrond.

   

  Om uw gevel te schilderen zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een vaste kleur met effen kleur (het klassieke verfsysteem), maar kunt u anderzijds ook kiezen voor een van onze speciale minerale verven (het kaleien).

   

  Kaleien is een specifieke techniek die wordt gebruikt bij onder andere de restauratie van gebouwen en monumenten. Het geeft uw gevel een "oude, doorleefde" look, meestal met een vlekkerig karakter.

   

  Bij het kaleien wordt een dunne kalkpleister met een blokborstel of spaan aangebracht op de muur. Dit levert een dekkend resultaat met zachte kleurnuances. Afhankelijk van het soort kaleiproduct en de samenstelling van de kalei wordt deze laag wel eens afgewerkt met kalkverf.


  Deze kalkverf kan de uiteindelijke kleurindruk van uw gevel bepalen. De structuur van de gevelsteen blijft deels bewaard.

   

  Daarenboven helpen en adviseren wij u graag met technische oplossingen voor bijvoorbeeld vochtbelaste muren, steeds terugkerende schimmels, groenaanslag, enzovoort. Aarzel niet om ons hiernaar te vragen!

   

  Patrick Greunlinx
  0476/50 49 97
  patrick@ptkdecor.be
  Roel Mertens
  0478/74 48 06
  roel@ptkdecor.be
  Kromstraat 49, 2491 Olmen
  Tel. 011/75 06 78 - Fax. 011/75 06 79
  info@ptkdecor.be