Nieuws

  Welkom bij P.T.K. Decor


  Als zaakvoerders van P.T.K. Decor bvba hebben Patrick en Roel een duidelijk doel voor ogen, namelijk elke dag opnieuw het aanbieden van schilderwerken van de hoogste kwaliteit. Als bedrijf hebben zij doorheen de jaren dan ook uitgebreid ervaring opgedaan in zowel binnen- als buitenlandse projecten. Bovendien worden door middel van constante bijscholing steeds de nieuwste technieken aangeleerd en tot in de perfectie uitgewerkt.

   

  Beide zaakvoerders hebben eerst jarenlang gestreefd om constant te verbeteren en hun vakgebied uit te breiden. Zo is Patrick, oprichter van P.T.K. Decor in 2002, als jonge knaap gestart met schilderen in de vakanties. Nadien ging hij aan de slag als schilder, later als ploegbaas bij gekende schilderbedrijven, en zetelde hij zelfs een tijdje in de bestuursgroep van de schilders van Bouwunie Limburg.
  Roel op zijn beurt heeft na het behalen van zijn schildersdiploma jarenlang allerlei facetten van het schildersvak tot in de diepte verkend.


  Eerst als schildergast en vervolgens als zelfstandig schilder; iets wat hem later ervaringen opleverde als leraar bij vakopleidingscentra, een functie als technisch adviseur bij gerenommeerde verffabrikanten, enzovoort.

   

  In 2010 hebben beiden de handen in elkaar geslagen. Ze besloten om allebei hun kennis en kunde in de strijd te werpen, om zo van P.T.K. Decor een nog mooier en interessanter bedrijf te maken om u als klant te bedienen. P.T.K Decor staat dan ook elke dag opnieuw garant voor een hoogwaardige, verzorgde afwerking met oog voor detail.

   

  De wensen en ideeŽn van onze klanten staan steeds centraal.

   

  Zo gaan we bij elk project op zoek naar een klantgericht kleurenpalet en de bijhorende aangepaste technieken. P.T.K. Decor legt bovendien het accent op professioneel advies en een combinatie van de hoogste kwaliteit met een echt "eergevoel voor het vak". Niets is ons te veel gevraagd: van decoratieve zaken zoals trompe l'oeil's en andere muurschilderingen, tot diverse stuc- en mestechnieken en zelfs de volledige inrichting van woon- en werkruimtes. Ook klassiek schilder- en behangwerk behandelen wij dagelijks met de grootste zorg.

   

  Niet minder belangrijk de dag van vandaag is flexibiliteit in planning ťn uitvoering, iets wat P.T.K. Decor u kan garanderen dankzij zijn zorgvuldig geselecteerde team van vakmensen. De selectie van personeel gebeurt bij ons namelijk op basis van competentie, kennis en gedrevenheid, zodat onze vakmensen weten waar ze mee bezig zijn.

   


  Kiest u voor P.T.K. Decor, dan kiest u voor zekerheid, vertrouwen en een hoogwaardige afwerking.


  Wij streven ernaar om al onze klanten persoonlijk bij te staan met onze vakkennis en werken zowel in opdracht van particulieren, architecten als bedrijven. Wilt u graag meer informatie over P.T.K. Decor en wat wij u kunnen bieden, neem dan gerust contact met ons op.


  Groeten en tot binnenkort,

  Roel & Patrick

   

  Patrick Greunlinx
  0476/50 49 97
  patrick@ptkdecor.be
  Roel Mertens
  0478/74 48 06
  roel@ptkdecor.be
  Kromstraat 49, 2491 Olmen
  Tel. 011/75 06 78 - Fax. 011/75 06 79
  info@ptkdecor.be